Zoeken
  • Ambervzw

Onze studio's

In het geheel van de verbouwing werd ook ruimte gecreëerd voor 2 studio’s, die we flexibel invullen naargelang de nood die er is. Voor de invulling van studio 1 geven we de voorkeur om hem te gebruiken als doorgangswoning voor jongeren die een directe oplossing nodig hebben voor huisvesting. Studio 2 kan zowel inhoudelijk als qua verblijfsduur flexibel ingezet worden. Hier zal het meestal gaan om jongeren die kunnen oefenen in het zelfstandig wonen, maar ook voor onze gezinnen die contextbegeleiding krijgen kan dit mogelijkheden bieden om even te verblijven in een andere context. Bij beide studio’s volgt er een begeleider het inhoudelijk traject op.


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Sponsors Verbouwingen

Via deze weg willen wij onze sponsors uitdrukkelijk bedanken. Zonder hen waren onze verbouwingen niet mogelijk geweest. Ook werden we gesteund door Caritas Cisteriensis, Oever vzw via hefboom vzw en F

Amber is tijdens de kantooruren dagelijks bereikbaar via telefoonpermanentie van 9u tot 12.30u en van 13u tot 15u.’s Avonds of tijdens het weekend kan je een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. Tijdens de schoolvakanties is er enkel in de voormiddag telefoonpermanentie.

Tiensesteenweg 88,

3360 Korbeek-Lo
 

tel. 016/23 50 94
www.ambervzw.be

info@ambervzw.be

©2020 Amber vzw.     Privacyverklaring     Klachtenprocedure

  • Facebook
logo amber vzw